Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Ο Robbie έκανε πρόταση γάμου στον «αέρα»

Ήταν να μην αποφασίσει να σοβαρευτεί ο Robbie Williams! Αφού αναπόλησε δημοσίως τις καλές στιγμές του με τους «Take That» (βούρκωσε κιόλας), αποκάλυψε ότι έφτασε σχεδόν στο θάνατο λόγω της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά, και δήλωσε ξανά και ξανά πως είναι έτοιμος να δημιουργήσει οικογένεια με την Ayda Filed (η σύντροφός του τα τελευταία δύο χρόνια), η πρόταση γάμου ήταν το μόνο που έλειπε για να ολοκληρώσει την εικόνα του καλού παιδιού!

Ο 36χρονος τραγουδιστής, ωστόσο, δεν έκανε μία συνηθισμένη ρομαντική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, αλλά της ζήτησε να τον παντρευτεί στον «αέρα»! Ο Robbie ήταν καλεσμένος σε ραδιοφωνικη εκπομπή της Αυστραλίας για την προώθηση του νέου του άλμπουμ «Reality Killed the Video Star» και η 30χρονη σύντροφός του τον συνόδευσε στον σταθμό.

Στη διάρκεια της εκπομπής Kyle and Jackie breakfast show ο πάντα απρόβλεπτος Robbie, αποφάσισε να κάνει την πρόταση γάμου. Ο ένας παρουσιαστής της εκπομπής τον ρώτησε αν έχει να μοιραστεί κάποια νέα μαζί τους, κι εκείνος στράφηκε προς την Ayda και της είπε: «Υπάρχει κάποιος που να θέλεις να παντρευτείς; Θέλεις να με παντρευτείς;». Εκείνη, απάντησε φυσικά καταφατικά και παρόλο που ο Robbie δεν είχε προετοιμαστεί για αυτή τη στιγμή, ζήτησε ένα δαχτυλίδι από τον παραγωγό για να το περάσει στο δάχτυλό της!

Μέχρι στιγμής, οι πιο επιφυλακτικοί αναζητούν τον εκπρόσωπο του Βρετανού τραγουδιστή προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι ο αρραβώνας του ζευγαριού όντως ισχύει και πως δεν ήταν απλά ένα αστείο, όπως αυτά που συνηθίζει το Hollywood για λόγους ακροαματικότητας-τηλεθέασης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου