Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Ο Κόκκαλης καταργεί τη λογική

ΑΝ ΕΝΑΣ παράγοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο δικαιούται να είναι αλαζόνας, αυτός είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης. Κυριακή βράδυ στο Καραϊσκάκης, με το ματς να καθυστερεί να αρχίσει, διάβαζες, για να περάσει η ώρα, τα ονόματα στις ερυθρόλευκες φανέλες του “πύρινου κόσμου”. Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο, Καστίγιο.

Που και που και κανένας Γεωργάτος. Έβρισκες βέβαια και κανέναν Γκαλέτι, ή κανέναν Ντιόγκο. Από τους δεκατέσσερις, που έπαιξαν και κέρδισαν αυτό το ντέρμπι, ούτε έναν.

Οι φανέλες του Κώστα Μήτρογλου, τώρα θ’ αρχίσουν να κάνουν σεφτέ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό και έχει πάρει πρωταθλήματα, με διάφορους ποδοσφαιριστές και με διαφορετικές ομάδες. Όταν είχε ταυτόχρονα είτε την παράγκα του Θωμά, είτε την ΕΠΟ του Βασίλη Γκαγκάτση.

Ξεκινώντας αυτή η σεζόν, σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, δεν είχε τίποτα. Ούτε καν τον προπονητή του νταμπλ, Ερνέστο Βαλβέρδε. Αντ’ αυτού, ο φτηνός και εύκολος Τιμούρ Κετσπάγια. Από ρόστερ, σίγουρα το πιο φτωχό επί εποχής Κόκκαλη.

Χωρίς τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ και χωρίς να βρεθεί ούτε ένας για να τσοντάρει στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Κι αφού, κανένας δεν έδωσε λεφτά για μετοχές, ο Κόκκαλης υποχρεώθηκε να δώσει το μισό Καραϊσκάκης στον Λαυρεντιάδη. Ακόμα και υγιείς να ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές του, ο Ολυμπιακός έχει τρία αριστερά μπακ και κανένα αριστερό εξτρέμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου