Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Αποχωρεί η διοίκηση Ρέμου

Την αποχώρηση τους από τον Ηρακλή γνωστοποίησαν με ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από λίγο οι διοικούντες στον "Γηραιό".

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

"Οταν, πριν δυόμισι χρόνια, αναλάβαμε την ΠΑΕ Ηρακλής, παραλάβαμε μια ομάδα που δεν είχε τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, καθώς η έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού εκείνη τη στιγμή δεν έμοιαζε δυνατή. Πήραμε μια απόφαση ευθύνης, σε μια δύσκολη στιγμή, ζητώντας τη βοήθεια της οικογένειας του Ηρακλή και την στήριξη του κόσμου του. Δεν αναλάβαμε την ΠΑΕ προσδοκώντας σε κάποιο όφελος κι ο μοναδικός μας σκοπός ήταν να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που είχε οδηγήσει την ομάδα στα όρια της διάλυσης.

Από τότε μέχρι σήμερα, στο διάστημα που μεσολάβησε, μπορεί τα αποτελέσματα της ομάδας να μην ήταν αυτά που θέλαμε, όμως ο Ηρακλής απόκτησε διοικητική υπόσταση και έκανε βήματα μπροστά. Ισως κάναμε πολλά λάθη, αλλά δεν θα κάνουμε το χειρότερο: δεν πρόκειται η παρουσία μας να γίνει αιτία διχασμού του κόσμου της ομάδας. Καταλαβαίνουμε την πίκρα όσων, ανοιχτά πλέον, μας αμφισβητούν και στρέφονται εναντίον της διοίκησής μας. Εμείς, πρώτοι από όλους, είχαμε μεγαλύτερες απαιτήσεις. Ωστόσο, μείναμε μόνοι και, από τη στιγμή που σε πολλούς η προσπάθειά μας δεν είναι κατανοητή, δεν έχουμε λόγο να συνεχίσουμε. Πιθανότατα, αν μείνουμε, τα πράγματα θα γίνονταν χειρότερα, καθώς η παρουσία της συγκεκριμένης διοίκησης γίνεται τον τελευταίο καιρό αιτία για αποδοκιμασίες της ομάδας.

Ονειρευόμασταν ένα γήπεδο, που να υποστηρίζει τους παίκτες του Ηρακλή και όχι μια εξέδρα, που να τους αποδοκιμάζει, σχεδόν όσο και τη διοίκησή του. Επειδή καμία ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει κάτω από τέτοιες συνθήκες, ανακοινώνουμε στον κόσμο της ομάδας, ότι η συγκεκριμένη διοίκηση, εντός ολίγου, αποχωρεί. Ηδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις μεταβίβασης των μετοχών σε ένα νέο διοικητικό σχήμα, το οποίο, ευχόμαστε και ελπίζουμε να έχει καλύτερα αποτελέσματα από μας και να φτιάξει τον Ηρακλή, που ο κόσμος του ονειρεύεται.

Μέχρι την ολοκλήρωση των συζητήσεων, θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και να ασκούμε διοίκηση, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόβλημα της ομάδας και προασπίζοντας τα συμφέροντά της. Σύντομα, θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις, αναλυτικότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου