Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Της έσπασε το κεφάλι για να της πάρει την τσάντα


Με ένα… μπουκάλι χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της μία 60χρονη γυναίκα για να της αρπάξει την τσάντα, ένας 31χρονος Αλβανός στο Ρέθυμνο! Όμως, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, μαζί με τη σύντροφό του που εργαζόταν στο ξενοδοχείο του θύματος και τον είχε ενημερώσει για το δρομολόγιο που ακολουθούσε η γυναίκα!

Η άτυχη ξενοδόχος δέχθηκε την επίθεση ενώ περπατούσε στο πεζοδρόμιο πηγαίνοντας στο σπίτι της… Ωστόσο, αν και τραυματισμένη, αντιστάθηκε σθεναρά κρατώντας γερά την τσάντα της και καλώντας ταυτόχρονα σε βοήθεια! Ο επίδοξος ληστής το έβαλε στα πόδια, βλέποντας τους περαστικοί να σπεύδουν για να βοηθήσουν το θύμα του, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσαν την Αστυνομία.

Μοτοσικλετιστές της Άμεσης Δράσης άρχισαν αμέσως έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 31χρονο αλλοδαπό, ο οποίος ομολόγησε ότι τον είχε παροτρύνει να ληστέψει τη γυναίκα η 35χρονη Ρουμάνα φίλη του που εργαζόταν στο ξενοδοχείο της. Η 35χρονη αλλοδαπή συνελήφθη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στη ληστεία και οδηγήθηκε μαζί με τον συνεργό της στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου