Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Ο Αλέξης σκοτώθηκε από πυροβολισμό του Κορκονέα

«Το παιδί σκοτώθηκε από πυροβολισμό του Επαμεινώντα Κορκονέα. Δεν το αμφισβητούμε αυτό, αλλά αμφισβητούμε το σημείο που καταλήγετε ότι έγινε ο πυροβολισμός», είπε ο συνήγορος του Επαμ. Κορκονέα απευθυνόμενος στον ιατροδικαστή Χρήστο Λευκίδη που νεκτοτόμησε το άψυχο κορμί του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο δικηγόρος του βασικού κατηγορούμενου κ. Αλέξης Κούγιας έστρεψε τα βέλη του προς τον ιατροδικαστή θέτοντας ευθέως υπό αμφισβήτηση τη βάση των δεδομένων στα οποία στηρίχτηκε για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως όταν ο δράστης πυροβόλησε βρισκόταν απέναντι και σχεδόν σε ευθεία από το θύμα του.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας μέσα από τις ερωτήσεις του προσπάθησε να καταδείξει ότι την κρίσιμη στιγμή ήταν διαφορετική η θέση θύτη και θύματος, ενώ ήταν και άλλο το σημείο εποστρακισμού της σφαίρας που καρφώθηκε στο σώμα του Αλέξη.

Νωρίτερα, δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης όταν ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος κ. Χρίστος Μυλωνόπουλος επανέφερε το αίτημά του να καταθέσουν έντεκα μάρτυρες, που μία μέρα νωρίτερα με απόφασή τους οι δικαστές είχαν … αποκλείσει. Μετά από την εξέλιξη αυτή η μητέρα του 15χρονου κ. Τζίνα Τσαλικιάν αισθάνθηκε ικανοποιημένη, ενώ η δίκη θα συνειχστεί την Τρίτη με την εξέταση του φίλου του Αλέξη, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας της σκηνής του εγκλήματος.

tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου