Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Ο Σάντος ψάχνει το σχήμα του ΠΑΟΚ εν όψει Παναθηναϊκού

Παραμένει σε κατάσταση δοκιμών σχημάτων, όμως λίγο - πολύ έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα συνθέσουν το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Φερνάντο Σάντος έδειξε εξάλλου στην προπόνηση της Πέμπτης ότι έχει κατασταλάξει σε συγκεκριμένους παίκτες, ενώ υπήρξε ανησυχία προς το τέλος της προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στο γόνατο.

Επί της ουσίας όμως, θεωρείται ότι ο βόσνιος δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και κατ' επέκταση, δεν τίθεται σε αμφιβολία η παρουσία του στο βασικό σχήμα. Αυτόν έχει υπολογίσει άλλωστε και ο Σάντος σε μια διάταξη 4-2-3-1 που έχει αποφασίσει. Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος έχει αποφασίσει την επιστροφή του Πάμπλο Κοντρέρας στην 11αδα.

Ο χιλιανός (που κλήθηκε μάλιστα στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του) μαζί με τον Στέλιο Μαλεζά θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Η επιστροφή του Λίνο στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας, έδιωξε έναν προβληματισμό, αφού θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ δεξιά θα είναι ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει βέβαιη θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με παρτενέρ τον Ολιβιέ Σορλέν. Αυτό δοκίμασε στην σημερινή (18/2) προπόνηση.

Σε ότι αφορά την επίθεση, ο Κριστιάνο Μοράες θα καλύψει την αριστερή πλευρά, ενώ ο Βιεϊρίνια θα είναι στην αντίστοιχη δεξιά. Ο Βλάνταν Ιβιτς θα έχει ελεύθερο ρόλο στην μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ το αρχικό πλάνο προβλέπει την παρουσία του Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Αυτή την ενδεκάδα δοκίμασε τουλάχιστον στην σημερινή (18/2) προπόνηση ο Σάντος και θεωρείται η επικρατέστερη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

sport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου