Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Το εξώγαμο αδελφάκι της Μπιγιονσέ

Ο πατέρας της τραγουδίστριας υποχρεώθηκε από το δικαστήριο να πληρώνει διατροφή για το αγοράκι που αποδείχτηκε δικό του και γεννήθηκε στις αρχές του μήνα.

Ο Μάθιου Νόλες ( Mathew Knowles) απέκτησε τον μικρό Νίξον από την σχέση που διατηρούσε για 18 μήνες με την ηθοποιό Αλεξάντρα Ράιτ (Alexsandra Wright), από το Λος Άντζελες. Το μωρό γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου.

Η είδηση ήρθε στο φως μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η 55χρονη μητέρα της Μπιγιονσέ (Beyonce), Τίνα Νόλες (Tina Knowles) στις 11 Νοεμβρίου , πέρυσι.

Ο Μάθιου και η Τίνα Νόλες σε συναυλία της Μπιγιονσέ τον Ιούλιο του 2008.
Ο Μάθιου και η Τίνα Νόλες σε
συναυλία της Μπιγιονσέ τον Ιούλιο
του 2008.

Τότε, το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1980, είχε εκδώσει μια ανακοίνωση λέγοντας ότι η απόφαση για τη λήξη του γάμου τους ελήφθη σε φιλικό πλαίσιο, παρότι αναφέρονταν και στο θέμα της πατρότητας που αντιμετώπιζε ο Νόλες.

Σύμφωνα με το κοσμικό σάιτ ΤΜΖ, ο ίδιος υποχρεώθηκε να καταβάλει διατροφή 8.200 δολαρίων τον μήνα, αναδρομικά από την 1η Φεβρουαρίου καθώς και το 100% των ιατρικών εξόδων που μπορεί να προκύψουν.

Το τεστ DNA του Νόλες που έχει οριστεί για την 1η Μαρτίου, θα καθορίσει και όλα τα μακροπρόθεσμα θέματα της διατροφής.

Σύμφωνα με το ίδιο σάιτ, ο Νόλες είχε προσπαθήσει να εξαγοράσει τη σιωπή της Ράιτ στις αρχές Ιανουαρίου, πληρώνοντας της 10.000 δολάρια για τα έξοδα του μωρού και γι' αυτό υποχρεώθηκε να πληρώσει επιπλέον 20.750 δολάρια για το ίδιο διάστημα.

Εκτός από την Μπιγιονσέ, ο Νόλες και η Τίνα έχουν ακόμα μια κόρη, την 23χρονη, επίσης τραγουδίστρια, Σολάντζ (Solange).

Στην ανακοίνωση του χωρισμού τους, τον Δεκέμβριο, έγραφαν ότι: "Αν κάποιος περιμένει ένα άσχημο, θορυβώδες διαζύγιο, θα απογοητευτεί οικτρά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου