Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Τετ α τετ Κόκκαλη-Μπάντοβιτς στο Ρέντη


Με την επίσκεψή του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλησε να κάνει ακόμα πιο έντονη την παρουσία του δίπλα στην ομάδα και να κάνει σαφές πως έχει αναλάβει προσωπικά τα τελευταία μέτρα του πρωταθλήματος.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης μίλησε μόνο με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς χωρίς όμως αυτή τη φορά να αφήσει κάποιον… φάκελο κατά την αποχώρησή του. Ο πρόεδρος της ομάδας θεωρεί ιδιαιτέρως κρίσιμο το ματς με τον Εργοτέλη το Σάββατο και με την παρουσία του καταδεικνύει ότι όλοι πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση και να μην εφησυχάζουν

Στην προπόνηση που έγινε οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι με το Εργοτέλη χωρίς νέα προβλήματα. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ζαϊρί, ενώ ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή με τον Όσκαρ να μένει εκτός: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ντομί, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ντάτολο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής για το Ηράκλειο, ενώ όσοι έμειναν εκτός θα προπονηθούν το Σάββατο το πρωί στις 11:00.

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου