Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

επίθεση κατά της zougla.gr - ΒΡΩΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΕ ΜΠΑΤΣΟΥ... ΑΠΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ. ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ως εδώ!

Με μοναδικό όπλο την συκοφαντία και γνώμονα την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων, το Blog «Τρωκτικό» και οι συν αυτώ ιστοσελίδες του Διαδικτύου, ξεπέρασαν κάθε όριο ποταπότητας και ψεύδους. Με ανάρτηση τους στο Διαδίκτυο ισχυρίζονται πώς η «Zougla.gr» κατόπιν συμφωνίας με την Αστυνομία, «έστησε» σημεία αναμετάδοσης εικόνας ώστε να πληροφορείται η ΕΛΑΣ το τι συμβαίνει στα θερμά σημεία της Αθήνας. Η αρρωστημένη φαντασία τους έφθασε πια στο έσχατο σημείο ανοχής. Γράφουν πώς η εικόνα από τα σημεία μετάδοσης μεταδίδεται χωρίς να βγαίνει στον αέρα, για λογαριασμό του αρχηγείου Αστυνομίας. Επικαλούνται μάλιστα ως πηγή πληροφόρησης και ανύπαρκτη συνδικαλιστική ένωση τεχνικών τηλεόρασης.

Πρόκειται περί οργανωμένης προβοκάτσιας. Είναι αθλιότητα. Είναι ύβρις για κάθε δημοσιογράφο που εργάζεται στην ηλεκτρονική εφημερίδα. Είναι πρόκληση που στοχεύει στην δημιουργία ψευδών εντυπώσεων. Είναι πράξη ανεύθυνη πέρα από κάθε επιτρεπτό όριο αντιπαλότητας, ανταγωνισμού και αντιπαράθεσης. Είναι εκδήλωση παθογένειας.

Το Blog «Τρωκτικό» και οι αντίστοιχες παραφυάδες της παραπληροφόρησης, ακροδεξιοί, υπηρέτες άθλιων νταβατζήδων στον τομέα της Πληροφόρησης και μουζαχεντίν παραθρησκευτικών οργανώσεων, λειτουργούν ως οργανωμένο παρακρατικό κύκλωμα. Τους καταγγέλλουμε ως μίσθαρνα όργανα σκοτεινών επιχειρηματικών συμφερόντων.

Η «Zougla .gr» λειτουργεί με δημοσιογράφους, παράγει δημοσιογραφικό έργο και ανταποκρίνεται στην απαίτηση των χρηστών – αναγνωστών της για μία αποκαλυπτική, έγκυρη και αξιόπιστη δημοσιογραφία. Τα παράσιτα του Διαδικτύου που δια της ανωνυμίας λασπολογούν, λοιδορούν και διασπείρουν ψευδείς πληροφορίες ουδεμία σχέση έχουν ούτε με το επάγγελμα του δημοσιογράφου ούτε με την ενημέρωση. Μοναδικός τους σκοπός να συκοφαντούν. Μοναδικό τους όπλο το ψεύδος. Χαρακτηριστικό γνώρισμα τους η αλητεία. Βασικό γνώρισμα τους η παράνοια. Σύμβουλοί τους , ή και ηθικοί αυτουργοί, οι ακροδεξιοί, τάχα μου πυλώνες του «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια», άθλιοι ρασοφόροι που ουδεμία σχέση έχουν με την Εκκλησία την οποία επικαλούνται και τέλος «καθωσπρέπει» επιχειρηματίες που πανικοβάλλονται από την παρουσία ανεξαρτήτων μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Καταγγέλλουμε την μεθοδευμένη αυτή επίθεση κατά της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Zougla.gr» και κατά των δημοσιογράφων που εργάζονται σε αυτήν. Διερωτώμεθα ωστόσο μέχρι ποίου σημείου θα φθάσει η αρρωστημένη διάθεση των παρασίτων που επιμολύνουν συστηματικά τον χώρο του Διαδικτύου. Διερωτώμεθα επίσης μέχρι πότε η Πολιτεία και τα εν υπνώσει συνδικαλιστικά δημοσιογραφικά όργανα θα ανέχονται αυτήν την αθλιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου