Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Οικονομία News_Email Εκτύπωση Αγαπημένα Μοιραστείτε το άρθρο Επικοινωνία με συντάκτη - + Μέγεθος Κειμένου 132856.1 "Βρισκόμαστε ήδη σε ένα πρ

Ο "ισχυρός άνδρας" της MIG μίλησε στην "Καθημερινή της Κυριακής"

Για όλους και για όλα μιλάει στην "Καθημερινή της Κυριακής" ο "ισχυρός άνδρας" της Marfin Investment Group Ανδρέας Βγενόπουλος.

Για την κατάσταση της οικονομίας ο κ. Βγενόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά ότι η "ελληνική οικονομία βρίσκεται ήδη σε ένα πρώτο στάδιο πτώχευσης".

"Είναι πιθανό να ζήσουμε ακραίες καταστάσεις κατά της διάρκεια της επόμενης χρονιάς, οπότε και η ΕΕ θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για το πώς θα χειριστεί καταστάσεις σαν τη δική μας" επισήμανε.

"Οι κρίσιμες στιγμές που περμάνε απαιτούν συναίνεση. Πρέπει να γίνουν γρήγορα τομές και αλλαγές που δεν έγιναν τα τελευταία 30 χρόνια" πρόσθεσε.

Για τον όμιλο MIG ο κ. Βγενόπουλος δηλώνει ότι τα τελευταία 11 χρόνια έχει κάνει μόνο αγορές και δεν έχει αποεπενδύσει, και ούτε πρόκειται να το πράξει.

Για την εξαγορά της Oλυμπιακής σημειώνει ότι αντιμετωπίζει την επένδυση αυτή ως καθήκον προς την κοινωνία, και όχι μόνο ως μακροπρόθεσμη επένδυση.

Τέλος, με την ιδιότητα του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού εκτιμά ότι φέτος η ομάδα των "πράσινων" θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου