Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Γυναίκα: Πόση Σάρκα Πρέπει Να Δείχνεις;

Υπάρχει συγκεκριμένο ποσοστό λένε οι επιστήμονες: 40%.

Coco
Τι ποσοστό γυμνού πρέπει να δει ένα αρσενικό για να σε εκτιμήσει μια γυναίκα; Πόσα πρέπει να δείχνεις για να σε προσέξει, αλλά να μη σε περάσει και φτηνή; Οι επιστήμονες κάθισαν και το σκέφτηκαν, και κατέληξαν σε ασφαλές κι αδιαφιλονίκητο συμπέρασμα.

Έρευνα του University of Leeds υποστηρίζει πως μία γυναίκα πρέπει να δείχνει μόνο 40% σάρκα. Το «μόνο» βέβαια είναι σχετικό. Σκέψου το. 40% σημαίνει ότι είναι σχεδόν κατά το ήμισι γυμνή. Οι ψυχολόγοι κατέληξαν σ' αυτό το συμπέρασμα ύστερα από συστηματική παρατήρηση τεσσάρων γυναικών, που διασκέδαζαν σε γνωστό club.

Στο χώρο είχε τοποθετηθεί κρυφή κάμερα, η οποία κατέγραψε το εξής: οι γυναίκες που έδειχναν το 40% από το σώμα τους, προσέλκυσαν διπλάσιο αριθμό αντρών από εκείνες που είχαν ένα (ακόμα) πιο προκλητικό ντύσιμο. Οι ειδικοί πιστεύουν πως όσες δείχνουν παραπάνω σάρκα από αυτήν που πρέπει, κάνουν τον άνδρα να απομακρύνεται γιατί τις θεωρεί διαθέσιμες και κατ' επέκταση άπιστες.

Άντρες!

Είτε όμως είναι σωστό/λογικό αυτό είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι οι άντρες σχηματίζουν μια πρώτη εικόνα για μας από το ντύσιμο, κι αυτό δεν αλλάζει. Οπότε εγώ λέω να δείχνω όχι το 40 αλλά το 20%. Έτσι για να είμαι σίγουρη. Κι άσε τη φαντασία τους να καλπάζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου