Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Ελληνοφρένεια - Οι αναρχικοί της TV

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΡΕΛΟΥΣ; ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ, ΜΕ ΤΑΣEIΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ. ΑΦΟΥ ΣΙΓΟΥΡΕΨΑΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΡΟΠΑΛΑ, ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ!


Ελληνοφρένεια

-Τώρα που βγήκε στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, έχετε σκεφτεί ποιον θα κράζετε πλέον από δω και πέρα;
Από δω και πέρα θα κράζουμε όποιον κράζαμε πάντα – δηλαδή, όλους! Βέβαια, ομολογούμε πως η εκλογή του ΠΑΣΟΚ μας αναγκάζει να δώσουμε μια περίοδο χάριτος περίπου τεσσερισήμισι ωρών στην καινούρια κυβέρνηση, αλλά μετά το πέρας αυτής της περιόδου το κράξιμο… will go cloud.

-Πώς χαρακτηρίζετε τη δήλωση του Κώστα Καραμανλή για την παραίτησή του από την προεδρία της ΝΔ;
Σίγουρα, όχι γενναία. Γενναίος είσαι όταν, αντιμέτωπος με δύο επιλογές, διαλέγεις αυτό που είναι περισσότερο οδυνηρό. Αν σκεφτούμε πως ο Καραμανλής μετά τα κατορθώματά του είχε να επιλέξει ανάμεσα στην παραίτηση και στο χαρακίρι, μάλλον κότα τον λες.

-Πολλοί θεωρούν πως είστε «αναρχοκομούνια», κάποιοι άλλοι πως είστε «φερέφωνα του ΠΑΣΟΚ» ή «ένα μάτσο αναρχικοί». Εσείς πώς χαρακτηρίζετε τον εαυτό σας;
Είμαστε όλα αυτά και πολλά περισσότερα! Δηλαδή, εκτός από τους χαρακτηρισμούς που αναφέρατε, τους οποίους και αποδεχόμαστε πλήρως, είμαστε φερετζοφορούντες νεοδημοκράτες, σταλινικοί κνίτες, μηδενιστές και φασίστες. Γενικά, πιστεύουμε πως όσο πιο πολλά γινόμαστε τόσο το καλύτερο. Ο επόμενος στόχος μας είναι να γίνουμε φερέφωνα των πολυεθνικών.

-Πώς προέκυψε η ιδέα της Ελληνοφρένειας;
Ήταν μια νύχτα με φεγγάρι. Ο άνεμος χάιδευε απαλά τα γυμνά κορμιά μας, όταν κοιταχτήκαμε όλοι στα μάτια και είπαμε: «Ρε παπάρες, πρέπει να δουλέψουμε, να βγάλουμε λεφτά και να γίνουμε διάσημοι». Τα υπόλοιπα είναι ραδιοτηλεοπτική ιστορία.

maxim

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου