Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Η αστυνομία ερευνά το θάνατο της Brittany Murphy

Η αστυνομία του Λος Αντζελες διερευνά τις συνθήκες του θανάτου της αμερικανίδας ηθοποιού Μπρίτανι Μέρφι, που πέθανε χθες σε ηλικία 32 χρόνων και ο ιατροδικαστής θα προχωρήσει σε νεκροτομή και νεκροψία, γράφει σήμερα το περιοδικό People.

Η Μέρφι που είχε παίξει στις ταινίες "Αμαρτωλή Πόλη", "8 Miles", "Το Κορίτσι που άφησα πίσω μου", "Τα Κορίτσια του Μπέβερλι Χιλς" και στο " Παντρευτείτε, χωρίστε...τελειώσατε" πέθανε νωρίς χθες από καρδιακή ανακοπή σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Η Μέρφι, η οποία έπαιζε στον κινηματογράφο από την ηλικία των 2 ετών, βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπίτιού της από τη μητέρα της και κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κέδροι του Σινά, στο Λος Αντζελες, γράφει η εφημερίδα Λος Αντζελες Τάιμς.

Ο ηθοποιός Αστον Κούτσερ με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε στην ταινία " Παντρευτείτε, χωρίστε...τελειώσατε", το 2003, απέστειλε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της μέσω του διαδικτυακού τόπου Twitter όπου σημειώνει " Ο κόσμος έχασε μια μικρή ηλιαχτίδα".

Η Μέρφι είχε αποσπάσει την προσοχή του κοινού για την ερμηνεία της στην ταινία " Τα Κορίτσια του Μπέβερλι Χιλς", το 1995 όπου υποδυόταν μια περιθωριακή έφηβη, την Τάι, και συνέχισε την ανοδική της πορεία συμπρωταγωνιστώντας με τις Αντζελίνα Τζολί και Γουινόνα Ράιντερ στη δραματική ταινία "Το Κορίτσι που άφησα πίσω μου".

Ο σύζυγος της Μέρφι, σεναριογράφος Σάιμον Μόντζακ, απασχόλησε τον τύπο το Νοέμβριο όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μόλις έφθασε αεροπορικώς στο Λος Αντζελες με αδιευκρίνιστα ιατρικά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου