Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΓΑΛΛΙΑ: Όχι για Σισέ στην Εθνική

Την πλάτη στον Τζιμπρίλ Σισέ, γυρίζουν οι συμπατριώτες του, που απαντούν όχι σε ποσοστό 88% στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική Γαλλίας.

Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 11 γκολ σε 15 αγωνιστικές, σε γκάλοπ που διενήργησε η εφημερίδα «L'Equipe» και πήραν μέρος 18.000 αναγνώστες, είχε τη στήριξη του 11%, ενώ ένα μόλις τοις εκατό, ήταν παγερά αδιάφορο για το ζητούμενο.

Η αναφορά της L'Equipe
«Ακόμα και αν ο Ραϊμόν Ντομενέκ μερικές φορές μπορεί να εκπλήσσει τον κόσμο, η επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στα 28 του χρόνια μοιάζει απίθανη. Βέβαια τα 13 γκολ με τον Παναθηναϊκό, εκ των οποίων τα δύο τα έβαλε το Σάββατο, μιλάνε για αυτόν. Φτάνοντας στην Αθήνα με τον τίτλο της μεγαλύτερης μεταγραφής της ιστορίας του ελληνικού πρωταθλήματος (8.000.000 ευρώ), ο πρώην επιθετικός της Οσέρ, της Λίβερπουλ, της Μαρσέιγ και της Σάντερλαντ στην αρχή είχε προβλήματα, όμως στη συνέχεια βρήκε την αποτελεσματικότητά του.
Αλλά το σημείο-κλειδί είναι ότι είναι πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι δεύτερης κλάσης, επομένως η Νότια Αφρική εξακολουθεί να είναι πολύ μακριά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου