Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Διαζύγιο ως δώρο Χριστουγέννων

Ένα διαφορετικό δώρο για τα Χριστούγεννα, σκέφτηκε νομική εταιρεία στο Λονδίνο, για όσους έχουν ξεμείνει από ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα και παράλληλα ο γάμος τους κλυδωνίζεται. Η εταιρεία Lloyd Platt & Company κυκλοφορεί εκπτωτικά κουπόνια για όσους εκδώσουν διαζύγιο σε εκείνους μέσα στα Χριστούγεννα και μάλιστα πιστεύει οτι πρόκειται για την ιδανικότερη λύση για όσους ενδιαφέρονται έτσι κι αλλιώς για συμβουλές διαζυγίου.

Η εταιρεία η οποία κανονικά χρεώνει 530 δολάρια για τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες, ανακοίνωσε ότι έχει κατακλυστεί από εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας που εγκαινίασε αυτή την πρωτοβουλία.

Μέχρι στιγμής, έχουν πωληθεί περισσότερα από 60 κουπόνια έναντι 125 λιρών για συνεδρία μισής ώρας με έναν από τους δικηγόρους του γραφείου που ασχολείται με διαζύγια.

Πάντως, εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Αγγλίας αποκάλεσε την πρωτοβουλία "θλιβερή". "Το διαζύγιο είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα και δεν ταιριάζει με την ιδέα των κουπονιών ως δώρο από άλλους ανθρώπους", είπε ο ίδιος.

Το ενδιαφέρον για τα κουπόνια αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες εβδομάδες.Τα Χριστούγεννα είναι κατά παράδοση μία ιδιαίτερα στρεσογόνος περίοδος για τις οικογένειες και γι' αυτό παρατηρείται ραγδαία αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων που αναζητούν νομικές συμβουλές κάθε Ιανουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου