Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Αγωνία για την έκβαση του θέματος του Μπεν Αρφά...

Το επίκεντρο, τώρα, στον Ολυμπιακό, μετά την ήττα από τον Άρη, που τους έκανε να χάσουν τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα», είναι η έκβαση της σημερινής συνάντησης των εκπροσώπων του Χατέμ Μπεν Αρφά με τον αθλητικό διευθυντή της Μαρσέιγ, Ζοσέ Ανιγκό.

Οι δύο πλευρές θα εξετάσουν τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία του γαλλικού συλλόγου για τον 22χρονο μέσο, και φυσικά και την πρόταση των «ερυθρολεύκων».

Αυτό που μένει ακόμα είναι, βασικά, το ναι του Μπεν Αρφά. Η συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της διοίκησης της Μαρσέιγ αφορά στον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι και την τοποθέτηση οψιόν αγοράς στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ, η οποία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από δέκα επίσημες συμμετοχές.

Καμία κίνηση δεν προτίθεται να κάνει αυτή τη μεταγραφική περίοδο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μπεν Αρφά, και έτσι το δυσκολότερο εμπόδιο που είχε παρουσιαστεί ξεπεράστηκε, καθώς η εξέλιξη αυτή βοηθά στο να δοθεί ένα τέλος άμεσα, στην υπόθεση, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Ο Λούα Λούα και η μεταγραφή του

Όσον αφορά στο θέμα του Λούα Λούα, η μεταγραφή του παίρνει παράταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα. Ο Κογκολέζος επιθετικός έχει μείνει αρκετά πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Βέβαια υπάρχει η διάθεση να αποκτηθεί γι’ αυτό και θα παραμείνει και άλλο στου Ρέντη. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα «ξαναριχτούν» στη δουλειά την Τετάρτη στις 30 Δεκεμβρίου, καθώς ο Ζίκο τους έδωσε εννιά μέρες άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου