Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Ράικαρντ: «Θα γίνει μάχη για την κορυφή»

«Μάχη κορυφής» θα γίνει αύριο στο «Αλί Σάμι Γεν» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Γαλατάσαραϊ, καθώς όποιος νικήσει το συγκεκριμένο αγώνα, θα κατακτήσει και την πρώτη θέση του 6ου ομίλου. Την ίδια άποψη έχει και ο προπονητής της την τούρκικης ομάδας, Φράνκ Ράικαρντ, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε σήμερα τόνισε η ομάδα του θα είναι αυτή που θα πάρει τη νίκη στο στον αγώνα της Πέμπτης, ενώ σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να μην έχει καλές σχέσεις με τη διοίκηση του συλλόγου ο ίδιος διέψευσε κάτι τέτοιο. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε:
-Για τη σημασία του αυριανού αγώνα: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες θέλουν να τερματίσουν στην κορυφή του έκτου ομίλου. Θα γίνει μάχη».

-Για το «ντεφορμάρισμα» που παρατηρείται την τελευταία περίοδο στην ομάδα του
: «Για να είμαστε ειλικρινείς στα τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε καλή απόδοση. Έχω διαπιστώσει το πρόβλημα, αλλά πρέπει να έχουμε πίστη στις ικανότητές μας. Ελπίζω η ήττα από την Μπούρσασπορ να λειτουργήσει θετικά πάνω μας. Όταν προέρχεσαι από ένα τέτοιο αποτέλεσμα έχεις επιπλέον κίνητρο και εμείς θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Για το αν ο αγώνας με τους «πράσινους» προσφέρει εξιλέωση: «Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι αυτό με τον Παναθηναϊκό κι έχουμε την πίστη πως θα νικήσουμε. Μία ομάδα πρέπει να αντιδρά σωστά όταν δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα»

-Για την απουσία του Μίλαν Μπάρος:
«Η απουσία του Μπάρος είναι σημαντική και λυπούμαστε που δεν τον έχουμε, αλλά μία ομάδα δεν πρέπει να βασίζεται σε έναν παίκτη».

-Για τις φήμες που τον θέλουν να μην έχει καλές σχέσεις με τη διοίκηση του συλλόγου:
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ. Σίγουρα η οικογένεια σού δίνει δύναμη, αλλά πάντα πρώτα είναι η δουλειά».

Από την μεριά των παικτών, δηλώσεις έκανε ο Μπάρις Οζμπέκ. Ο άσος της Γαλατα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τίποτα στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδα στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαικές διοργανώσεις δεν είναι άσχημο για το σύλλογο, ενώ σχετικά με τον αγώνα της Πέμπτης με το «τριφύλλι» υπογράμμισε ότι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τους τρεις πόντους.

«Είμαστε μόνο δύο πόντους μακριά από την κορυφή, συνεχίζουμε στο Κύπελλο και είμαστε πρωτοπόροι στον όμιλο του Europa League, άρα δεν βλέπω κάτι άσχημο. Τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά του πρωταθλήματος. Ο κόσμος περιμένει ένα καλό αποτέλεσμα από εμάς την Πέμπτη κι εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πάρουμε. Είμαστε επαγγελματίες και ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε. Θέλουμε να τερματίσουμε στην κορυφή του ομίλου», ήταν τα λόγια του Τούρκου άσου της Γαλατάσαραϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου