Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Ανοίγει η Ονειρούπολη Δράμας

Οι οργανωτές, της κατά κοινή ομολογία, πιο πετυχημένης και μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης δράσης της χώρας μας, προσκαλούν και φέτος όλους, από τις 3 Δεκεμβρίου 2009 έως και τις 3 Ιανουαρίου 2010, στην Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, στην πόλη της Δράμας. Η Ονειρούπολη Δράμας ξεκίνησε την λειτουργία της τον Δεκέμβριο του 2004 και πολύ γρήγορα γνώρισε την καθολική αποδοχή της τοπικής κοινωνίας αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της. Ο Δήμος Δράμας σε αυτήν την προσπάθειά του, έχει ενεργοποιήσει χιλιάδες δημότες εθελοντές, πολλούς φορείς και τους συλλόγους της περιοχής. Και φέτος θα έχουμε 32 μέρες γεμάτες δράσεις, 32 μέρες με καθημερινές εκδηλώσεις, 32 μέρες με παραμυθένια και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και βέβαια 32 μέρες γεμάτες χαμόγελα.
Ο Δημοτικός Κήπος και η πλατεία Ελευθερίας της Δράμας μεταμορφώνονται σε μια Ονειρούπολη... ένα πραγματικό χωριό του Αη Βασίλη, όπως το ονειρεύτηκαν μέσα από τα παραμύθια εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο.
Σήμερα το πρόγραμμα έχει: Μετά το τέλος του εσπερινού στο εκκλησάκι της Αγ. Βαρβάρας, ο Αη Βασίλης αφήνει το καραβάκι του στη λίμνη με όλα τα παιδιά της πόλης. Το παραμύθι αρχίζει στο Δημοτικό Κήπο και στην Πλατεία Ελευθερίας.

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου