Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

F1: Εντυπωσιασμένος από το νέο μονοθέσιο ο Χάμιλτον

Εντυπωσιασμένος δείχνει να είναι ο Λιούις Χάμιλτον από το νέο μονοθέσιο της McLaren, καθώς είπε σε δηλώσεις του ότι δεν έχει τα προβλήματα που είχε με αυτό του 2009.

Το 2008 ήταν η χρονιά του και κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο, όμως πέρυσι έμεινε μακριά από το... στέμμα και φέτος είναι διατεθειμένος να παλέψει ξανά για την κορυφή. Ο λόγος για τον Λιούις Χάμιλτον, που φέτος αισθάνεται πιο αισιόδοξος, καθώς δείχνει να είναι εντυπωσιασμένος από το νέο μονοθέσιο και τον τρόπο, με τον οποίο αυτό λειτουργεί, όπως είπε και ο ίδιος σε δηλώσεις του.

«Είναι μέρα με τη νύχτα η διαφορά συναισθημάτων σε σύγκριση με τον πρώτο γύρο την πρώτη μέρα των πρώτων δοκιμών του 2009. Είναι ένα θετικό συναίσθημα. Προφανώς έχω δει από κοντά την εξέλιξη αυτού του μονοθεσίου γι' αυτό βλέποντας το μονοθέσιο να εξελίσσεται, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος όταν έμπαινα σε αυτό σήμερα για να δω απλά ποια μέρη έχουμε βελτιώσει.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε απαλλαγεί από πολλά λάθη που είχαμε στο προηγούμενο μονοθέσιο. Μπήκα σε αυτό σήμερα και ένιωσα καλά. Βγήκα χαμογελώντας και όλα τα προβλήματα που είχα γενικά με το προηγούμενο μονοθέσιο δεν τα έχω με αυτό. Είναι πολύ καλύτερο από το μονοθέσιο του 2009, αλλά υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα να γίνει.

Σήμερα ήταν απλά ένα σεϊκντάουν για να δω πώς λειτουργεί το μονοθέσιο και να πάρω αίσθηση από τα διάφορα φορτία καυσίμων. Υπάρχουν τομείς που μπορούμε να βελτιώσουμε. Αλλά αισθάνομαι ότι είναι μια τεράστια βελτίωση από την αρχή του 2009», είπε ο Βρετανός, που θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του 2008.

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου