Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

"Οι άνδρες της Χρονιάς".

Σε μια εντυπωσιακή και λαμπερή τελετή απονεμήθηκαν για 14η φορά τα βραβεία «Άνδρες της Χρονιάς» του περιοδικού Status, που θα προβληθούν από το Star την Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου.

Πρωτοεμφανιζόμενος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Νικ Καλάθη, τον μπασκετμπολίστα του ΠΑΟ και της Εθνικής μας, ενώ αθλητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο οδηγός αγώνων ράλι Λάμπρος Αθανασούλας.

Μην ρωτήσετε για τον τραγουδιστή του 2009... Sakis φυσικά!

Ως τηλεοπτική προσωπικότητα βραβεύτηκε ο «εφιάλτης της κουζίνας» Έκτορας Μποτρίνι και ως ραδιοφωνική ο Τζίμης Πανούσης, ενώ το βραβείο ηθοποιού πήρε ο Γιάννης Μπέζος και δημοσιογράφου ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Χρυσός άνδρας του 2009; Ο Ότο Ρεχάγκελ, που έκανε την Εθνική ποδοσφαίρου να «πετάξει». Από τον χώρο του αθλητισμού, όμως, προέκυψε και ο διεθνής άντρας, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Το βραβείο του συγγραφέα της χρονιάς πήγε στο δίδυμο Δοξιάδη - Παπαδημητρίου των Logicomix, συνθέτης του 2009 αναδείχθηκε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και επιστήμονας ο Γιώργος Λάγιος (πρωταγωνιστής στην κίνηση των αυτοκινήτων με υδρογόνο).

Ο Δημήτρης Παντερμαλής ανακηρύχθηκε manager της χρονιάς, ενώ ο Σισέ φαίνεται πως ξετρέλανε τους πάντες με την χαίτη του και βγήκε stylish man της χρονιάς.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης του Θανάση Βέγγου για το «έργο ζωής», καθώς και η βράβευση των Ελλήνων διασωστών στην Αϊτή (που ανέσυραν ζωντανό έναν νεαρό ενώ είχαν σταματήσει οι έρευνες εντοπισμού επιζώντων).

Την δική του «νότα» στη βραδιά έβαλε ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου