Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Σοβαρευτείτε ρε κωλόπαιδα!!

Μετά το χθεσινό απαράδεκτο περιστατικό με τον Ντιόγο ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Όλα δείχνουν ότι τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού είναι σκορποχώρι και υπάρχουν κλίκες Ελλήνων και ξένων παικτών.
Από ότι μαθαίνουμε οι ξένοι και κυρίως οι Βραζιλιάνοι τα έχουν πάρει στο κρανίο μετά την απομάκρυνση του «μυρωδιά» Ζίκο. Βεβαίως θα ήθελαν να παραμείνει ο Ζίκο προκειμένου να συνεχίσουν να κωλοβαράνε στις προπονήσεις και στους αγώνες. Και από την άλλη οι Έλληνες παίκτες που έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τους ξένους της ομάδας που παίρνουν τριπλάσια χρήματα από αυτούς και δεν προσφέρουν ούτε τα μισά.
Και κατά βάθος τους δικαιολογώ απόλυτα.
Φέτος ειδικά οι ξένοι παίκτες της ομάδας μας κωλοβαράνε ασύστολα και η προσφορά τους είναι μηδαμινή εώς ανύπαρκτη.
Αλλά το θέμα είναι άλλο. Ότι η ομάδα φέτος είναι ένα ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Σε όλα τα επίπεδα. Διοικητικά, προπονητικά και αγωνιστικά. Χειρότερη εικόνα δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ όσα χρόνια παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Ούτε καν στα πέτρινα χρόνια.
Είναι εικόνα αυτή ρε μάγκες ? Είναι λογικό την στιγμή που λέμε ότι ξεκινάμε την όποια αντεπίθεση για τον τίτλο να έρχεται το κάθε τσουτσέκι και να δέρνεται με συμπαίκτη του?
Είναι δυνατόν να κάνουν τσαλιμάκια και μούτρα παίκτες που δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα για την αξία τους, επειδή έγιναν αλλαγή? Είναι δυνατόν να αποβάλλεται παίκτης με τόσο χαζό τρόπο και να αφήνει την ομάδα με 10 από το 51’?
Μαζέψτε το μυαλό σας (όσο έχετε)και σοβαρευτείτε όσο είναι καιρός. Γιατί θα έχετε κακά ξεμπερδέματα. Όλοι σας.
Αλλά δεν φταίτε εσείς . Αυτός που σας επέτρεψε να κάνετε όσα κάνετε φταίει. Και ξέρουμε όλοι ποιος είναι.
Αλλά κανονίστε κωλόπαιδα, να συνεχίσετε τα ξενύχτια και τις μαλακίες. Μαύρο φίδι που σας έφαγε πλέον.
Παίξτε μπάλα και αφήστε τις εξωγηπεδικές ασχολίες γιατί αλλιώς σας βλέπω χλωμούς.
Κωλοπαιδαράδες που μου παίρνετε εκατομμύρια, όταν οι περισσότεροι Έλληνες πεινάνε και κοροϊδεύετε κανονικά.

sportsblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου