Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Ο Τομ Κρουζ σε "Επικίνδυνες Αποστολές" για τέταρτη φορά

Η κινηματογραφική εταιρεία Paramount ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Τομ Κρουζ θα πρωταγωνιστήσει στο τέταρτο σίκουελ της ταινίας "Επικίνδυνες Αποστολές", που πρόκειται να προβληθεί στις αίθουσες το 2011.

Παραγωγοί της ταινίας "Επικίνδυνες Αποστολές IV" θα είναι ο ίδιος ο Τομ Κρουζ και ο Τζ. Τζ. Άμπραμς, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί το 2006 στην τρίτη ταινία της σειράς, όπου ο Τομ Κρουζ είχε το ρόλο του σούπερ-πράκτορα Ίθαν Χαντ που κυνηγά τους κακούς και σώζει τον κόσμο.

Οι δύο πρώτες ταινίες της σειράς είχαν αποφέρει συνολικά έσοδα ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, ενώ το τρίτο σίκουελ είχε αποφέρει 398 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο, ποσό που είχε θεωρηθεί απογοητευτικό.

Την εποχή εκείνη η δημοτικότητα του αμερικανού ηθοποιού βρισκόταν σε μεγάλη πτώση, λόγω των επιθέσεων που είχε δεχθεί για την πίστη του στη Σαϊεντολογία και ύστερα από ένα περιστατικό στην εκπομπή της Όπρας Γουΐνφρεϊ, όπου είχε πηδήξει πάνω στο καναπέ για να δηλώσει τον έρωτά του για την ηθοποιό και σύζυγό του Κέιτ Χολμς.

Μετά την τρίτη ταινία λοιπόν, η Paramount είχε διακόψει τους δεσμούς της με τον ηθοποιό και η παραγωγή μίας τέταρτης ταινίας θεωρείτο απίθανη.

Την Τρίτη όμως, η Paramount ανακοίνωσε ότι ο Κρουζ και ο Άμπραμς, "πατέρας" του πολύ επιτυχημένου "Star Trek", ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για μία νέα ταινία: "Ο Τομ και ο Τζέι-Τζέι είναι μεγάλα ταλέντα και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε μαζί τους για το σίκουελ αυτής της θρυλικής ταινίας", αναφέρει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος της Paramount Μπραντ Γκρέι.



proto thema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου