Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Δύο θέσεις για τα ημιτελικά αναζητούν κάτοχο

Εξαιρετικά αμφίρροπες είναι οι δύο αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν αύριο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας, με τις οποίες ολοκληρώνεται η 6η φάση του θεσμού.
Η Ξάνθη θα υποδεχθεί τον Άρη σε έναν αγώνα χωρίς ασφαλή πρόβλεψη, καθώς οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύονται τον παράγοντα έδρα, ενώ οι «κίτρινοι» προέρχονται από εντός έδρας ήττα-σοκ από τον ουραγό Πανθρακικό με 2-0.

Παράλληλα, η Καβάλα που επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από αρκετό καιρό και ενισχύθηκε σημαντικά στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο, που διανύει περίοδο αγωνιστικής κάμψης.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, θα υπάρξει (στις 17 Φεβρουαρίου) δεύτερος αγώνας στην έδρα του αυριανού φιλοξενούμενου.

Το πρόγραμμα, έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

17:00 Ξάνθη-Άρης Γήπεδο Πηγαδίων Ξάνθης
17:00 Καβάλα-Πανιώνιος Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη»

Την πρόκριση στα ημιτελικά έχουν εξασφαλίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα που συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 4-0 και ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 2-0 της Καλλιθέας, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στην ημιτελική φάση, όπως θα γίνει και με τις ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση από τα δύο εναπομείναντα «ζευγάρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου