Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Χριστοφόρου VS Θεοφάνους

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανό Express», ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εξήγησε γιατί είχε αποχωρίσει από το συγκρότημα των «One», ενώ δεν δίστασε να εκφράσει και την αντίθεσή του με τις πρόσφατες επαγγελματικές επιλογές του πρώην μάνατζέρ του, Γιώργου Θεοφάνους:

«Έζησα τόσο απίστευτα πράγματα, μεγάλα πράγματα με τους “One”. Συναυλίες, πλατινένιους δίσκους, συνεργασίες με μεγάλους καλλιτέχνες…» θυμήθηκε ο τραγουδιστής, όμως δεν δίστασε να αποκαλύψει πως οι σχέσεις μεταξύ των μελών του συγκροτήματος, αλλά και του μάνατζέρ τους, Γιώργου Θεοφάνους, δεν υπήρξαν πάντα ρόδινες. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Κωνσταντίνος τελικά αποχώρησε από το γκρουπ- για να πάρει στη συνέχεια τη θέση του ο Δήμος Μπέκε και τελικά οι “One” να διαλυθούν: «Είχαν σπάσει τα νεύρα μου. Δεν υπήρχε επικοινωνία ούτε συνεννόηση. Μας τη βάρεσε η επιτυχία. Κάποια στιγμή είχαμε χάσει τους κώδικες επικοινωνίας με τον Γιώργο και εγώ, όταν δεν περνάω καλά, φεύγω» είπε.

Συνέχισε μάλιστα σχολιάζοντας την επιλογή του γνωστού συνθέτη να λάβει μέρος στην κριτική επιτροπή του X-Factor: «Καταπιάνεται με πράγματα που δεν του αξίζουν τόσο και αφήνει αυτό στο οποίο έχει ταλέντο, τη σύνθεση. Θέλει όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του. Τα φώτα θα έπρεπε να είναι στραμμένα πάνω στο έργο του. Δεν μου αρέσει αυτό που κάνει» ήταν τα λόγια του, ενώ σχετικά με πρόσφταες υποτιμητικές δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους για τους «One», ο Κωνσταντίνος τόνισε: «Έχει πάρει πολλά από τους “One” και θα έπρεπε να το σκέφτεται διπλά όταν μιλά για εμάς».

yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου