Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

SNOWREPORT Χαμηλές θερμοκρασίες ξανά από την Πέμπτη..

Μετά από 3 αναστολές κλειστά είναι το Χ.Κ. Καϊμακτσαλάν λόγω μειωμένης ορατότητας και πυκνής χιονόπτωσης και το Χ.Κ. Παρνασσού λόγω πολύ ισχυρών ανέμων. Στα 3-5 Πηγάδια η ποιότητα χιονιού είναι υγρό-πατημένο και στο Σέλι ρίχνει χιονόνερο.

Αύριο Τετάρτη 16/12 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10.00-12.00 στο Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια Άσκηση Διάσωσης από εναέριο αναβατήρα με τη συμμετοχή του προσωπικού του Χ.Κ. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας, τους Ερυθροσταυρίτες και το σύλλογο Εφέδρων Καταδρομέων. Για το λόγο αυτό, ο κεντρικός εναέριος αναβατήρας θα παραμείνει κλειστός.

Με κάθε επιφύλαξη το Χ.Κ. Βασιλίτσας ανοίγει την Παρασκευή. Λειτουργεί σχολή σκι στο πάνω πάρκιν με ένα ιδιόκτητο baby lift για τους αρχαρίους.

"Επιτέλους, νιώσαμε τη χαρά του ευρωπαϊκού σκι στην Ελλάδα! Το προσωπικό του Χ.Κ.Παρνασσού ευγενικό και πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει, οι εγκαταστάσεις καθαρές και περιποιημένες, επιπλέον μέτρα ασφαλείας στις πίστες για τους χιονοδρόμους και το καλύτερο; Εκπληκτικό χιόνι στις πίστες!! Συγχαρητήρια σε όλους!" Ειρήνη Παπαδοπούλου SR Team - Δασκάλα Σκι
Σε λειτουργία νέα Snow Cam στη βάση του Χ.Κ. Καλαβρύτων. Δείτε εδώ. Ευχαριστούμε τους νέους υπευθύνους του Chalet 1750 για την φιλοξενία και την υποστήριξη λειτουργίας της κάμερας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου