Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Εξετάσεις για Λούα Λούα, χειρουργείο για Γιοβάνοβιτς

Ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα, μπορεί να μην προπονήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, με τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού, για να δουν οι άνθρωποι της ομάδας, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά έκανε αιματολογικές εξετάσεις, που θα φανερώσουν πολλά. «Νυστέρι» για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς, που πλέον δεν ενδιαφέρει τους Πειραιώτες.

Πέρα από τις αιματολογικές εξετάσεις, ο Λούα Λούα θα μεταβεί την Τετάρτη και στο Ιατρικό Κέντρο, για περαιτέρω εξετάσεις, οι οποίες θα έχουν να κάνουν κυρίως, με την κατάσταση που βρίσκεται η ταλαιπωρημένη ωμοπλάτη του.

Εν τω μεταξύ, ο Ραούλ Μπράβο ξεχάστηκε και δεν πήγε στην προπόνηση της Τρίτης, λόγω λανθασμένης συνεννόησης (!), αλλά θα γυμναστεί κανονικά το απόγευμα. Το συγκεκριμένο πειθαρχικό παράπτωμα, δεν ενόχλησε σε μεγάλο βαθμό τη διοίκηση, η οποία δε θα δώσει μεγάλη έκταση στο θέμα.

Τέλος, να σημειώσουμε πως κατά πάσα πιθανότητα, παύει να υφίσταται ενδιαφέρον απόκτησης, του άσου της Σταντάρ Λιέγης, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα υποβληθεί σε εγχείρηση στο γόνατο και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με το νέο έτος.

Ο Ολυμπιακός δύσκολα θα κινηθεί για το Σέρβο μεσοεπιθετικό, καθώς θα αποτελεί ρίσκο μία τέτοια μεταγραφή, από τη στιγμή που θα επανέλθει σε φουλ ρυθμούς τέλη Ιανουαρίου, άρα δε θα γνωρίζει νωρίτερα το τιμ των πρωταθλητών, την κατάστασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου