Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Ζεβλάκοφ: Θέλω Ρεάλ

Την Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να προτιμά για αντίπαλο του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του ChampionsLeague ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Ο Πολωνός αμυντικός έδωσε το παρών σε εκδήλωση χορηγού εταιρεία του νταμπλούχου Ελλάδας και φρόντισε να μεταφέρει την άποψή του για την κλήρωση του Ch. League, αλλά και για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη. Τι δήλωσε ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη: «Είναι το παιχνίδι με το οποίο θα τελειώσουμε τη χρονιά. Θα είναι καλό να νικήσουμε για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση. Ξέρουμε πως η έδρα του Άρη είναι δύσκολη., όμως όλα τα ματς είναι ίδια. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός πήγε καλά στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος, παρά τις απουσίες. Κάναμε καλή δουλειά. Τώρα σταδιακά επιστρέφουν οι τραυματίες και αυτό είναι καλό για την ομάδα».

Όσο για την κλήρωση του Champions League που ακολουθεί; Ο Πολωνός αμυντικός, σχολίασε: «Περάσαμε από τους ομίλους και περιμένουμε την κλήρωση. Δεν σκέφτομαι ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Οι μεγάλες ομάδες μπορεί να ασκήσουν μεγάλη πίεση, αλλά κάποιες φορές είναι καλό να κληρωθείς με κάποια δυνατή ομάδα. Ίσως θα ήταν καλό να αντιμετωπίσουμε και τη Ρεάλ».

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, καθώς παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα. Θα έχουμε κάποιες επιστροφές παικτών. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο γήπεδο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το έργο μας είναι δύσκολο, όχι μόνο σε αυτό το ματς αλλά σε όλα, γιατί κάθε ομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό δίνει τον καλύτερό της εαυτό», ήταν ο πρώτος λόγος του Γιώργου Γκαλίτσιου, που ασχολήθηκε και με το Champions League: «Δεν μπορούμε να πούμε πως έχουμε κάποια προτίμηση. Σίγουρα θα ήταν προτιμότερο να αποφύγουμε τα μεγαθήρια. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να παίξουμε με τη Φιορεντίνα ή την Μπορντό. Ακόμη κι αυτές όμως είναι πολύ καλές».

sportaction

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου