Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Ξύλο και διακοπή στον Αγ. Στέφανο

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου και την Τριγλία Ραφήνας, αφού ο διαιτητής (Παπάζογλου), μετά από επίθεση που δέχτηκε από τον πάγκο των γηπεδούχων αποφάσισε να το διακόψει στο 80ο

λεπτό

Όλα άρχισαν όταν ο ρέφερι αποφάσισε να σφυρίξει πέναλτι εις βάρος των «ερυθρόλευκων». Τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων συνόδευσε και η αποβολή του τερματοφύλακα τους Ιορδάνογλου. Ο Μπερμπάντης που πέρασε στην θέση του, απέκρουσε το πέναλτι του Ρουμπουλάκου, ωστόσο ο διαιτητής διέταξε επανάληψη.

Στον αγωνιστικό χώρο εισέβαλε τότε ο πάγκος του Ολυμπιακού, με τον Παπάζογλου να αναφέρει στο φύλλο αγώνα (που «καίει» τους γηπεδούχους) πως δέχτηκε γροθιές και κλωτσιές από τον προπονητή Λευτέρη Λάτα. Μετά την εξέταση και από τον γιατρό του αγώνα, ο διαιτητής αποφάσισε να διακόψει οριστικά το ματς και αφού νωρίτερα είχε καλέσει, μαζί με τον παρατηρητή την Αστυνομία.Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι και στην Άνοιξη (μεταξύ της τοπικής ομάδας και την Βάρη), με τον διαιτητή Παπαδόπουλο (αστυνομικό στο επάγγελμα), να διακοπεί την αναμέτρηση για περίπου ένα τέταρτο επειδή φίλαθλοι στην κερκίδα τον έβριζαν. Σε αυτό το διάστημα ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία ήρθε και προχώρησε σε συλλήψεις δύο ατόμων.

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου