Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣ Δωρεάν στάθμευση στο πάρκινγκ της ΔΕΘΣτην τόνωση της εμπορικής κίνησης της Θεσσαλονίκης συνεισφέρει και φέτος η ΔΕΘ ΑΕ.

Στην τόνωση της εμπορικής κίνησης της Θεσσαλονίκης συνεισφέρει και φέτος η ΔΕΘ ΑΕ. Κατά την εορταστική περίοδο θα διαθέσει δωρεάν στάθμευση στους χώρους του πάρκινγκ της επί της οδού Αγγελάκη σε καταναλωτές που πραγματοποιούν αγορές από καταστήματα του κέντρου.
Από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου του 2010 οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν για 4 ώρες καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου τις δωρεάν υπηρεσίες του εν λόγω πάρκινγκ, προσκομίζοντας απόδειξη αγορών προϊόντων και υπηρεσιών άνω των 50 ευρώ από καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης.
Σε μια περίοδο οικονομικής στενότητας, που έχει αφήσει τα σημάδια της στην εμπορική κίνηση της Θεσσαλονίκης και δη του κέντρου, η ΔΕΘ ΑΕ αξιοποιεί όλα τα μέσα που διαθέτει ώστε από την πλευρά της να συμβάλει στην ενίσχυση της τοπικής εμπορικής κοινότητας.
Η εταιρεία θα διαθέσει επίσης δωρεάν διαφημιστικό χρόνο στις εμπορικές επιχειρήσεις του κέντρου από τη συχνότητα 104,9 του ΡάδιοΔΕΘ, αναμεταδίδοντας διαφημιστικά μηνύματα 5 φορές την ημέρα για κάθε επιχείρηση. Για περισσότερες πληροφορίες οι επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2310291210 και 2310291143.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου