Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και ένας από τους άξονες θα είναι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Γι' αυτό τον λόγο και οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν βάλει στο στόχαστρο παίκτες που, υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Εκτός από τον Γιώργο Τζαβέλλα, του οποίου το όνομα έχει "ακουστεί" εδώ και καιρό, οι ερυθρόλευκοι φέρονται να ενδιαφέρονται και για άλλον παίκτη του Πανιωνίου. Τον αρχηγό Γιάννη Μανιάτη.

Ο 24χρονος παίκτης έχει πραγματοποιήσει καλό πρωτάθλημα και παρότι ανανέωσε πέρυσι το συμβόλαιό του, οι "κυανέρυθροι" σε μια καλή προσφορά, ίσως να μην έλεγαν όχι.
Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις να αποκτηθούν "πακέτο" οι δύο ποδοσφαιριστές, με ένα ποσό λίγο πάνω από την ρήτρα που έχει ο Τζαβέλλας στο συμβόλαιό του, δηλαδή 1,5 εκατ. Ευρώ.

Το θέμα είναι ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν μπει στο στόχαστρο ομάδων, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Έτσι, εφόσον ενδιαφέρουν τους ερυθρόλευκους οι συγκεκριμένοι παίκτες, θα πρέπει να κινηθούν άμεσα για να τους "κλείσουν".

Αμέσως μετά, δηλαδή από την στιγμή που θα αποκτηθεί ο νέος προπονητής, ο οποίος θα πρέπει να εκφράσει και την άποψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου