Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης έχει "εξαφανιστεί" το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει να πατήσει το πόδι του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Το όνομα του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη παραμένει στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως ένα εκ των υποψήφιων συνομιλητών του Σωκράτη Κόκκαλη, σε περίπτωση που ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανοίξει νέο κύκλο επαφών με ενδιαφερόμενους.

Ωστόσο, μην αγνοούμε κάτι σημαντικό: ο γνωστός επιχειρηματίας έχει πιά... εξαφανιστεί από το "Γ. Καραϊσκάκης". Από εκεί που κάθε τρεις και λίγο ήταν δίπλα-δίπλα στον Κόκκαλη στην προεδρική σουίτα, τώρα δεν πατάει το πόδι του στο Φάληρο... Τελευταία φορά πήγε πριν από το Πάσχα (28 Μαρτίου), στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη (0-0), τότε που δύο στενοί συνεργάτες του είχαν επισκεφθεί τα αποδυτήρια και είχαν τάξει και πριμ 200 χιλ. Ευρώ στους παίκτες του Ολυμπιακού για νίκη επί της ομάδας της Θράκης. Σε ένα παιχνίδι που είχε συνοδευθεί με το πρώτο μεγάλο... κράξιμο της εξέδρας προς τον ίδιο τον Κόκκαλη για την φετινή πορεία της ομάδας.

Έκτοτε, ο Λαυρεντιάδης δεν εμφανίστηκε πάλι στο "Γ. Καραϊσκάκης". Να υπενθυμίσουμε ότι δύο ημέρες μετά από αυτό το παιχνίδι, Κόκκαλης και Λαυρεντιάδης είχαν συναντηθεί, αλλά δεν τα βρήκαν για την ακόμη πιο μεγάλη παρουσία του δεύτερου στην ΠΑΕ...

redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου