Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Γενική πρόγνωση καιρού

Τοπικές βροχές το πρωί στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με γρήγορη βελτίωση και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 3 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, 3 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 11 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου