Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Ίωση ο Μήτρογλου

Την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός πήγε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή. Ο Μήτρογλου επέστρεψε στο σπίτι του και παρέμεινε κλινήρης.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, συνεχίστηκε με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Ντουντού επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του Ζίκο για το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Γκαλέτι ακολούθησε ατομικό στο γυμναστήριο, λόγω του προγράμματος ξεκούρασης των ποδοσφαιριστών, ενώ ο Ματ Ντάρμπισιρ έλαβε σε ένα μέρος της προπόνησης των «ερυθρολεύκων» και στην συνέχεια ακολούθησε ατομικό. Ατομικό έκανε και ο Στολτίδης, ενώ ο Λεντέσμα ακολούθησε πρόγραμμα σε γυμναστήριο και γήπεδο. Η επόμενη προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για τις 15:30.

Τέλος, στο θέμα του Λούα Λούα ο παίκτης θα προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους «ερυθρολεύκους» την Παρασκευή. Ο Ζίκο θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση είναι ο Κογκολέζος επιθετικός πριν λάβει την τελική του απόφαση για το αν θα αποκτηθεί. Ο Λούα Λούα έχει ξεκινήσει ήδη ατομικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου