Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ!

Μία αίτηση που μοιάζει με κραυγή απόγνωσης, από τη μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, προς τους εισαγγελείς Εφετών Αθηνών και Λαμίας. Η Βερτζίν Τσαλικιάν, μητέρα του νεαρού Αλέξη, καταγγέλλει παραλείψεις, που φαίνεται πως θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της δίκης.

Μεταξύ των κλητευμένων μαρτύρων για τη δίκη του Αλέξη, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η μητέρα του στον εισαγγελέα, είναι σύζυγοι, γονείς, αλλά και παιδικοί φίλοι των κατηγορουμένων. Μεταξύ άλλων, οι άνθρωποι αυτοί πρόκειται να καταθέσουν πως ο ένας κατηγορούμενος ήταν αιμοδότης και ο άλλος πρόσκοπος, πως και οι δύο ήταν ψύχραιμοι και σταθεροί χαρακτήρες, ολόψυχα δεμένοι με τις οικογένειές τους.

Την ίδια ώρα, από την άλλη πλευρά, η μητέρα του Αλέξη καταγγέλλει πως δεν έχουν καλέσει στο δικαστήριο σημαντικούς μάρτυρες, όπως τον καθηγητή της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Μανόλη Μιχαλοδημητράκη. Ο ιατροδικαστής είχε διορισθεί ως τεχνικός σύμβουλος από τον κατηγορούμενο Κορκονέα, ο οποίος ισχυρίζεται πως πυροβόλησε στον αέρα. Όταν ολοκληρώθηκε η έκθεση του ιατροδικαστή, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «η βολή υπήρξε με τον δράστη αντίκρυ του θύματος» και ότι «η βολίδα μετά τον εποστρακισμό της (κατά μήκος του άξονά της) συνέχισε πάντα προς την κατεύθυνσή της, δηλαδή προς το εμπρός».
Αυτή η έκθεση διαψεύδει τον Κορκονέα και ο ιατροδικαστής απομακρύνεται από την υπόθεση. Φυσικά, δεν καλείται από το δικαστήριο.

Στις δικαστικές αίθουσες δε θα δούμε τους διευθυντές των σχολείων που φοίτησε ο Αλέξανδρος, έστω κι αν ακούστηκαν ισχυρισμοί για τον χαρακτήρα του νεαρού ως μαθητή. Την ίδια ώρα, η μητέρα του επιθυμεί να καταθέσουν οι διευθυντές, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το χαρακτήρα του γιου της.

Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι, σύμφωνα και με τη μητέρα του Αλέξη, πως δεν έχουν κληθεί αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού συμβάντος. Δύο άνθρωποι που κατέθεσαν στην Αστυνομία και ανέφεραν σημαντικές λεπτομέρειες για το περιστατικό, όπως για παράδειγμα τη θέση του σώματος του αστυνομικού λίγο πριν τον πυροβολισμό. Δύο μάρτυρες που έτυχε να βρεθούν μπροστά στο περιστατικό και κατέθεσαν τραγικές λεπτομέρειες για τον πυροβολισμό δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν στο δικαστήριο.

Η Βερτζίν Τσαλικιάν κλείνει την αίτησή της προς τον εισαγγελέα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι δυνατόν κύριε εισαγγελέα, να μην καλούνται στο ακροατήριο μάρτυρες που είδαν τον Κορκονέα να πυροβολεί κατ’ ευθείαν εμπρός με τεντωμένα χέρια, και να καλούνται όσοι μας λένε ότι ήταν αιμοδότης ή πρόσκοπος;»

Απο τον γνωστο ρουφιανο

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=87467&cid=4

Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!!!!

indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου