Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Σισέ: «Μας έκανε καλό η αλλαγή προπονητή»!

O Τζιμπρίλ Σισέ ήταν ικανοποιημένος με την πρόκριση και τα δύο πρώτα του γκολ στην Ευρώπη, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως έκανε καλό στον Παναθηναϊκό η αλλαγή προπονητή! Συγκεκριμένα ανέφερε πως «ο Νίκος Νιόπλιας μιλάει λιγότερο και μας αφήνει να παίζουμε πιο ελεύθερα»!

Αναλυτικά: «Έφτασε η ώρα για τα πρώτα γκολ. Είμαι λίγο απογοητευμένος που άργησα να βάλω γκολ στην Ευρώπη. Τώρα όμως είμαι ικανοποιημένος γιατί έβαλα δύο τέρματα και βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Σίγουρα είναι δίκαιο το γεγονός ότι προκριθήκαμε. Ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερους πόντους. Ίσως με την Γαλατασαράι ν' αξίζαμε κάτι παραπάνω. Τώρα περιμένουμε την κλήρωση».

Και συνέχισε, αναφερόμενος στην αλλαγή προπονητή: «Οι συμπαίκτες μου είναι πιο ήρεμοι μετά την αλλαγή προπονητή. Είναι πιο χαλαρωμένοι. Ο νέος τεχνικός δεν μιλάει τόσο πολύ. Μας αφήνει να λειτουργήσουμε πιο ελεύθερα στο γήπεδο και να δείξουμε την αξία μας. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί θέλουμε ήρεμους παίκτες. Μας έκανε καλό η αλλαγή προπονητή.

Για την κλήρωση είπε: «Προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει αν θα τύχουμε με τις Μαρσέϊγ ή Λίβερπουλ. Θα είναι καλό όμως από την άποψη ότι θα δω παλιούς φίλους και συμπαίκτες μου. Το σημαντικό όμως θα είναι να περάσουμε.

Ολοκλήρωσε με ευχαριστίες προς τον Χενκ Τεν Κάτε: «Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ και ειδικά τον κ. Τεν Κάτε για την συνεργασία μας. Ήταν πολύ καλοί, όμως όλα αυτά τώρα ανήκουν στο παρελθόν και τώρα θα κοιτάξουμε να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για το νέο τεχνικό μας, που είναι πολύ καλός και βάζει την ψυχή του για την ομάδα».

sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου