Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Βραδυνή διαδήλωση του Δεν πληρώνω στον Πειραιά


ΒΡΑΔΥΝΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΡΑΗ ΣΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μετά από μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέλευση στην Πλατεία Κοραή στο σκάκι, όπου εκτός πολλών συναγωνιστών της τοπικής Λαϊκής Συνέλευσης, συμμετείχαν και δεκάδες αγωνιστές του Δεν Πληρώνω, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση πορείας στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά. Δεκάδες συναγωνιστές ξεχύθηκαν στους γύρω δρόμους, φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην κυβέρνηση και τα αντιλαϊκά χαράτσια που επιβάλλονται. Επίσης διανεμήθηκε η προκήρυξη του Δεν πληρώνω για την συλλογική άρνηση πληρωμών των χαρατσιών.

Μετά από πρωτοφανή για τα δεδομένα γειτονιάς, πορεία μίας περίπου ώρας στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, δόθηκε νέο ραντεβού για την Παρασκευή 30-09 στις 11 το πρωί στην Πλατεία Κοραή όπου οι "Επιτροπές αγώνα Δεν Πληρώνω" μαζί με τον λαό του Πειραιά θα μεταβούν εν πορεία στην κοντινότερη ΔΟΥ όπου θα πραγματοποιήσουν παρέμβαση για την άρνηση πληρωμής του χαρατσιού. Επίσης στη Συνέλευση αποφασίστηκε η δημιουργία Επιτροπής Αγώνα Δεν Πληρώνω στον Πειραιά.

Όλοι στους δρόμους για την ανατροπή!! Ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου