Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Παρουσία Μαρινάκη η τελευταία προπόνηση


Την τελευταία του προπόνηση πριν τον αυριανό (27/09) κρίσιμο αγώνα με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, κάνει ο Ολυμπιακός. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπου βρισκόταν στο κέντρο της φυσούνας μαζί με τους Σωκράτη Κομινάκη, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Γιάννη Μώραλη. Μάλιστα, είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Σέρβο.

Έτοιμος ο Ιμπαγάσα

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και έδειξε έτοιμος για να αγωνιστεί, αν το θελήσει ο προπονητής του. Βέβαια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Οι σκέψεις Βαλβέρδε για ενδεκάδα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδειξε κάποια πράγματα όσον αφορά την ενδεκάδα. Συγκεκριμένα κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Ισπανός τεχνικός έδειξε τις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα στο κορόιδο που έπαιζαν οι παίκτες. Στην μια εννιάδα βρισκόντουσαν οι Μαρκάνο, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Αμπντούν, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Μιραλάς, Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα.

Αυτοί συν τον Κοστάντσο, τον Τοροσίδη και έναν εκ των Χολέμπας ή Μαρκάνο θα είναι βασικοί, με τον Ιμπαγάσα να μην είναι σίγουρο 100% ότι θα είναι βασικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου