Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ρεκόρ διαρρήξεων σε αυτοκίνητα έκανε ζευγάρι


Πρόκειται για 25χρονο Αλβανό και την 24χρονη Ελληνίδα φίλη του.

Ρεκόρ διαρρήξεων σε αυτοκίνητα, έκανε μέσα σε τρεις μήνες, 25χρονος Αλβανός μαζί με 24χρονη Ελληνίδα φίλη του, η οποία και αναζητείται.

Ο 25χρονος συνελήφθη χτες από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Γλυφάδα, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με την 24χρονη φίλη του, η οποία κατάφερε να διαφύγει, διέρρηξαν πέντε Ι.Χ. αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, ατομικά έγγραφα καθώς και άλλα αντικείμενα.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας προέκυψε ότι το ζευγάρι αποφυλακίστηκε την 28-6-2011, από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούνταν για παρόμοια αδικήματα και αμέσως άρχισαν τις κλοπές σε αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να διαρρήξουν συνολικά 111 οχήματα στη Γλυφάδα, στο Χαλάνδρι, στον Άλιμο, στο Ελληνικό, στη Βουλιαγμένη, στην Βούλα και στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, τα κλοπιμαία διέθεταν σε κλεπταποδόχους σε εξευτελιστικές τιμές και στη συνέχεια αγόραζαν ναρκωτικά, δεδομένου ότι και οι δύο είναι χρήστες.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 25χρονου Αλβανού, βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου