Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Βενγκέρ: «Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό»


Αντίθετος με την κριτική του Στιούαρτ Χιούστον πως ο Ολυμπιακός θα είναι εύκολος αντίπαλος για την Άρσεναλ, εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Γάλλος τεχνικός ηγέτης των «κανονιέρηδων» στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (27/9) ενόψει του αυριανού αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, τόνισε πως καμία ομάδα δεν μπορεί να νικήσει εύκολα έναν αντίπαλο.

«Στη ζωή είναι δύσκολα. Δεν μπορείς να νικήσεις κανένα εύκολο αντίπαλο. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό. Τον είδαμε στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ και ήταν πολύ καλός», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αλσατού προπονητή.

Και συνέχισε: «Παίζουμε 14 χρόνια στο Champions League και αν δεν έχουμε μάθει πως δεν μπορείς να νικήσεις κανένα αντίπαλο εύκολα, τότε δεν έχουμε μάθει τίποτα από τη διοργάνωση».

Όσον αφορά στην πρεμιέρα των «κανονιέρηδων» στο «Emirates» για το Champions League, απάντησε: «Η Άρσεναλ θέλει τις νίκες στην έδρα της για να πάρει την πρόκριση. Έτσι δεν έχουμε κανένα άλλο στόχο πέραν της νίκης».

Τέλος, ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος εμφανίστηκε ευδιάθετος, αναφέρθηκε στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που απασχολεί την Premier League: «Το αγγλικό πρωτάθλημα δεν θα είχε γίνει τόσο μεγάλο αν δεν είχε τα τηλεοπτικά. Κάποτε εμείς στην Γαλλία είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Είχαμε τον Γκλεν Χοντλ και τον Μαρκ Χέιτλι. Τώρα το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο. Εγώ θέλω να παραμείνει το καλύτερο πρωτάθλημα και αν χρειαστεί να παίζουμε και πρωί για να το βλέπει και η Ασία, εγώ θα το κάνω. Χρειάζονται θυσίες και είμαι έτοιμος να τις κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου