Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Superleague: Κορυφαίος ο Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι μέχρι στιγμής ο κορυφαίος παίκτης της Superleague, σύμφωνα με την ιστοσελίδα FTBL, που ασχολείται αποκλειστικά με τις συνολικές επιδόσεις ποδοσφαιριστών ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής που έχουν σε συλλογικό, διεθνές, αλλά και εθνικό επίπεδο.

Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 11 γκολ, συγκέντρωσε 99.59 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Όλοφ Μέλμπεργκ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει 94.14 πόντους. Επίδοση, βέβαια, ιδιαίτερα υψηλή για αμυντικό, που τον φέρνει και στη δεύτερη θέση των Σουηδών ποδοσφαιριστών, καθώς μόνο ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς συγκέντρωσε υψηλότερο ποσοστό.

Αναφορικά με τους μέσους του πρωταθλήματος μας, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι ο κορυφαίος όλων, μαζεύοντας 76.42 πόντους με τον Κώστα Κατσουράνη να ακολουθεί με 71.21 πόντους. Τέλος, καλύτερος τερματοφύλακας είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει συγκεντρώσει 63.27 βαθμούς.

Από κει και πέρα, την πρωτοπορία από όλους τους παίκτες της υφηλίου έχει ο Λιονέλ Μέσι, με τους Μάριο Γκόμεζ της Μπάγερν Μονάχου, Νταβίντ Βίγια της Βαλένθια και Τσάβι της Μπαρτσελόνα να ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου