Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Μανιακός δολοφόνος ταξιτζήδων στη Θεσσαλονίκη ;


Πανικός και τρόμος επικρατεί στις πιάτσες των ταξί στην Θεσσαλονίκη, μετά την άγρια δολοφονία ενός ακόμα οδηγού ταξί, ξημερώματα Χριστουγέννων.

Ο 32χρονος οδηγός ταξί βρέθηκε δεμένος με κασκόλ στο κάθισμά του και είχε έξι βαθιές μαχαιριές στην περιοχή του λαιμού, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Η άγρια δολοφονία έχει στην περιοχή της Πυλαίας έξω από ιδιωτική κεντρική κλινική

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, άλλος ένας ταξιτζής πριν ακριβώς ένα μήνα στις 25 Νοεμβρίου και περίπου την ίδια ώρα τα ξημερώματα, επιτέθηκε με πανομοιότυπο τρόπο σε έναν άλλο ταξιτζή στην Άνω Τούμπα. Αυτό ακριβώς το γεγονός κάνει τους πάντες να πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν μανιακό δολοφονό οδηγών ταξί, ο οποίος χτυπάει την ίδια ημερομηνία, την ίδια περίπου ώρα και με τον ίδιο φρικτό τρόπο.

Μιλώντας, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο συνέταιρος του θύματος, υποστήριξε πως ο δράστης πρέπει να είναι ηλικίας από 25 έως 28 χρονών, με ύψος 1,80 και κοντό μαλλί.

Προς αυτή την κατεύθυνση είναι και οι λεπτομέρειες των επιθέσεων, καθώς και στις δύο περιπτώσεις ο δράστης δεν φορούσε γάντια, δεν είχε καλυμένο το πρόσωπό του, ενώ και στις δύο περιπτώσεις αιφνιδίασε από πίσω τους οδηγούς ταξί.

Πάνω στο πτώμα του 32χρονου άνδρα βρέθηκαν χρήματα, γεγονός που σημαίνει ότι το κίνητρο του δράστη δεν ήταν η ληστεία. Ακριβώς το ίδιο σκηνικό ήταν και στις 25 Νοεμβρίου στην πρώτη δολοφονική επίθεση κατά ταξιτζχή.

Την ημέρα της κηδείας του 32χρονου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο οι ιδιοκτήτες οχημάτων ταξί θα ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου