Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Πρώτη σε συλλήψεις οπαδών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στην πρώτη θέση των συλληφθέντων για αδικήματα πέριξ αγωνιστικών χώρων οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων», στην τελευταία αυτοί της Φούλαμ.


Μπορεί στην Premier League να περιορίζεται για την ώρα στη δεύτερη θέση πίσω από την Τσέλσι, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε το 2009 με μια πρωτιά, για την οποία πάντως δεν θα πρέπει να υπερηφανεύεται.

Tο «ITV Football» αναφέρει ότι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» αποτελούν την πλειοψηφία των συλληφθέντων για αδικήματα πέριξ αγωνιστικών χώρων. Μάλιστα, δίνει στη δημοσιότητα και τα επίσημα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Σε όλες τις κατηγορίες Αγγλίας και Ουαλίας έγιναν συνολικά 3.752 συλλήψεις, παρουσιάζοντας μικρή πτώση της τάξης του 2% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ενώ 1.600 αφορούν φίλους ομάδων που την περασμένη σεζόν βρίσκονταν στην Premiership. 185 από αυτά τα «βλαστάρια» είναι οπαδοί της Γιουνάιτεντ και ακολουθούν αυτοί της Νιούκαστλ με 144, ενώ την τριάδα κλείνει η Έβερτον με 139. Την καλύτερη διαγωγή την έδειξαν οι οπαδοί της Φούλαμ, αφού μόλις 13 από αυτούς πιάστηκαν από τη «δαγκάνα» του νόμου!

Σε ότι έχει να κάνει με τις ποινές απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων, τα πρωτεία κατέχει η Λίντς, αφού σε 162 οπαδούς των «παγωνιών» δεν επιτρέπεται πλέον η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους, ακολουθούν αυτοί της Κάρντιφ με 124 και η τριάδα των κακών παιδιών συμπληρώνεται από τη Μίλγουολ με 110.

Πηγή: ΣΠΟΡ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου