Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Προκλητική επίθεση «πράσινων» βουλευτών κατά Μόσιαλου

Απίστευτο περιστατικό σε βάρος του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου διαδραματίσθηκε σήμερα στο εντευκτήριο των βουλευτών, όταν ο τελευταίος τόλμησε να εμφανισθεί εκεί, συνοδευόμενος από τον διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού κ. Ελενόπουλου και δέχθηκε φραστική επίθεση από βουλευτές του… ΠΑΣΟΚ! Αιτία τα όσα ισχυρίσθηκε χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του ΑΛΤΕΡ περί προνομίων των βουλευτών.

«Είναι απαράδεκτα αυτά που λες. Προσβάλλεις τους Υπουργούς και τους βουλευτές. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη συγκυρία, απολογούμαστε συνεχώς και εσύ έρχεσαι και μιλάς για βουλευτικά προνόμια» τον «άρπαξε από τα μούτρα» ο πρώην υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης. «Φύγε από, εδώ. Εδώ είναι χώρος προνομίων βουλευτών» του φώναξε στο ίδιο επιθετικό πνεύμα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη.

Ενώπιον 15 βουλευτών ο κ. Μόσιαλος άρχισε να δικαιολογείται και να δίνει διευκρινίσεις αλλά η κατάσταση δεν ηρέμησε. Αντιθέτως, μάλλον «αγρίεψε». «Φύγε από, εδώ! Εδώ είναι χώρος προνομίων βουλευτών» ακούσθηκαν φωνές εναντίον του. Το αποτέλεσμα ήταν να προσέλθει εσπευσμένα ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος για ηρεμήσουν τα πνεύματα, όπως και έγινε όταν αποχώρησε ο υπουργός Επικρατείας! Αλλά και το γενικότερο κλίμα ήταν ότι «δεν μπορεί οι κηπουροί να βαίνουν και να μιλούν για προνόμια».

Το σημερινό περιστατικό κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και δικαιώνει όσους ισχυρίζονται από χθες το βράδυ ότι ακόμη και μια «σπίθα» ενός τυχαίου περιστατικού αρκεί για να προκαλέσει «έκρηξη» πλέον, με ανυπολόγιστες συνέπειες στο πολιτικό σκηνικό.

Δείτε τι ακριβώς είπε χθες ο κύριος Μόσιαλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter για τον εαυτό του και τα προνόμια των βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου