Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στην σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, δεν έκρυψε τη συμπάθεια που τρέφει για τον Σωκράτη Κόκκαλη

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στην σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, δεν έκρυψε τη συμπάθεια που τρέφει για τον Σωκράτη Κόκκαλη μετά από τα γεγονότα που έχουν γίνει γύρω από το όνομα του. Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε τα εξής:

"Είναι αδερφός μου ο Κόκκαλης. Ο λαός τού Ολυμπιακού τον απορρίπτει και τον λοιδορεί για μία ήττα! Πονάει η ψυχή μου όταν βλέπω να ακούγονται τέτοια πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει δώσει τα πάντα για τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Παρέλαβε μια ομάδα καταχρεωμένη, και της χάρισε έναν σορό πρωταθλήματα και έρχονται τώρα οι οπαδοί να πουν να φύγει;" είπε συγκεκριμένα.

Μετά τη σύσκεψη που έγινε, για το που θα διατεθούν τα εισιτήρια της μεγάλης αναμέτρησης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος σχολίασε την απόφαση: "Είναι μια πρωτοποριακή κίνηση και θα δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει. Πάντως δεν είναι το ιδανικό, αφού το μπάσκετ είναι για να το παρακολουθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών". Στη συνέχεια μίλησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Συμφωνήσαμε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Παναγιώτη. Είμαστε φίλοι, είμαστε φιλαράκια". Εκεί, επενέβη και πάλι ο Αγγελόπουλος για να πει με χιούμορ: "Ε, όχι και φιλαράκια!".

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ !!!!!!! ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΥΡΝΑΣ... ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΔΙΣΗΣΗ ?

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΑΖΕΛΑ ? ΩΡΑΙΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου