Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Ο Μπεν Αρφά εξέφρασε τις αμφιβολίες του στη Μαρσέιγ για τον ερχομό του στον Ολυμπιακό

Επιφυλάξεις για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό έχει Χατέμ Μπεν Αρφά! Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο 22χρονος άσος φέρεται να είναι διστακτικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα, θεωρώντας πως θα πρόκειται για «πισωγύρισμα» στην καριέρα του, αναμένοντας πρόταση από ομάδα καλύτερου πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του football france το απόγευμα της Τρίτης, το περιβάλλον του Μπεν Αρφά επιβεβαίωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC» πως ο ποδοσφαιριστής έχει αμφιβολίες σχετικά με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Χωρίς να απορρίπτουν την προσφορά των «ερυθρολεύκων», που είναι και η μοναδική σοβαρή που έχουν μέχρι στιγμής στα χέρια τους, οι εκπρόσωποί του θεωρούν πως θα είναι «πισωγύρισμα» στην καριέρα του η μετακίνησή του από το γαλλικό πρωτάθλημα στο ελληνικό και περιμένουν πως θα έχουν πρόταση ομάδας από πιο προηγμένο πρωτάθλημα, με προτίμηση το αγγλικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Γαλλία, αυτό διεμήνυσαν οι σύμβουλοι του Μπεν Αρφά στους διοικούντες της Μαρσέιγ στην συνάντηση που είχαν την Τρίτη. Οι Μασσαλοί από την πλευρά τους, τον προέτρεψαν να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι, αφού τα έχουν βρει στο οικονομικό με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου