Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΕΙΠΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ - Δεν ήμασταν έτοιμοι στο Καραϊσκάκη

Ο Παναθηναϊκός δεν πήγε καλά προετοιμασμένος στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως δήλωσε ο Αλέξης Τζόρβας, που αναφέρθηκε και στη νέα σελίδα στην ομάδα υπό τις οδηγίες των Νιόπλια και Βαζέχα.

Ο διεθνής τερματοφύλακας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Conn-X TV αναφέρθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι και το άγχος από το οποίο απελευθερώθηκαν με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία λέγοντας «είμαστε απελευθερωμένοι».

«Το μέλλον μας προμηνύεται καλύτερο, καθώς έχουν έρθει Έλληνες προπονητές. Μιλάνε καλύτερα στην ψυχολογία μας», είπε ο Τζόρβας για τους Νίκο Νιόπλια και Κριστόφ Βαζέχα.

Όσο για το περίφημο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μας είχαν χρίσει φαβορί, ακόμη και για το πρωτάθλημα. Έπαιξε αυτό σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μας, με αποτέλεσμα να μην μπούμε καλά στο γήπεδο. Δεν ετοιμαστήκαμε καλά γι' αυτό το ματς».

Τέλος ερωτηθείς για τα αμυντικά προβλήματα του Παναθηναϊκού είπε: «Η επίθεσή μας έχει την ευχέρεια να λειτουργεί καλά και να βάζει γκολ, επομένως δεν μας απασχολούν τόσο τα κενά στην άμυνα. Από 'κει και πέρα θα δουλέψουμε και θα βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές μας. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από τον πρώτο γύρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου