Τρίτη 18 Μαΐου 2010

MVP O ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ

Από τους λίγους παίκτες, που επέπλευσαν από το φετινό... ναυάγιο του Ολυμπιακού, ήταν ο Όλαφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός βραβεύστηκε από χορηγό των Πειραιωτών ως πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς για τους «ερυθρόλευκους», καθώς αποκόμισε συνολικά τις περισσότερες προτιμήσεις για τον «VODAFONE MVP» σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου 2009-10, σύμφωνα με τις ψηφοφορίες των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. που κάλυψαν τα παιχνίδια στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η βράβευση έγινε την Τρίτη (18/5) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και ο Μέλμπεργκ, αφού πρώτα τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα είναι απογοητευμένοι από τη φετινή χρονιά, στη συνέχεια έδωσε το σύνθημα για την επόμενη σεζόν, προκειμένου ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί δυνατός και να κατακτήσει τους στόχους του.

«Είναι μία μεγάλη διάκριση για μένα. Το ποδόσφαιρο όμως είναι ένα ομαδικό άθλημα και πάντα προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το σύλλογο. Φέτος είμαστε λίγο απογοητευμένοι από τον τρόπο που εξελίχθηκε η σεζόν», είπε αρχικά ο Μέλμπεργκ και πρόσθεσε:

«Από την πλευρά μου, προσπάθησα να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούσα αλλά η απόδοσή μας είχε δυστυχώς σκαμπανεβάσματα. Τώρα θα επικεντρωθούμε στην νέα περίοδο που έρχεται και θα προσπαθήσω κι εγώ, όπως όλοι μας, να βελτιωθούμε για να επιτύχουμε όλα όσα ο Ολυμπιακός αξίζει».

in

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου