Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ο Σάντος είπε ότι δεν επιθυμεί να αναλάβει τον Ολυμπιακό

Ο Σάντος είπε ότι δεν επιθυμεί να αναλάβει τον Ολυμπιακό, ξεχνώντας ότι είναι μεγάλη τιμή για τον καθένα να κάθεται στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, κατά την διάρκεια της αποχαιρετιστήριας (από τον ΠΑΟΚ) συνέντευξης Τύπου, τόνισε ότι παρότι ο Θρύλος είναι μεγάλη ομάδα, δεν επιθυμεί ο ίδιος να κάτσει στον ερυθρόλευκο πάγκο. "Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει περίπτωση. Είναι μεγάλος σύλλογος, πολλοί θέλουν να τον προπονήσουν. Εγώ, όμως, δεν θέλω να αναλάβω", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Πάντως, ο σοφός λαός λέει "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες". Ο Σάντος απαξιώνει την θέση του προπονητή στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Και ο Πορτογάλος πρέπει να μάθει ότι ο Ολυμπιακός δεν παρακαλά κανέναν. Αν αυτός δεν θέλει μια φορά να έρθει στον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν εκατό. Άλλωστε, δεν υπήρξε ποτέ πρόταση στο πρόσωπό του. Μόνο στα σενάρια των εφημερίδων.

Η μαγκιά για τον Σάντος θα ήταν να αρνηθεί πρόταση του Ολυμπιακού υπαρκτή και όχι υποθετική. Διότι πιστεύουμε ότι σε μια τέτοια περίπτωση, η αρνητική απάντηση δεν θα ήταν και τόσο εύκολη. Ο Ολυμπιακός όμως θέλει προπονητές με πνεύμα νικητή και όχι… losers. Κι ο Σάντος αποδεδειγμένα δεν έχει τη στόφα του νικητή!

gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου