Τελικά το μυστικό της επιτυχίας της ναπολιτάνικης πίτσας δεν κρύβεται μόνο στα γευστικά υλικά της ή στο λαχταριστό ζυμάρι της, αλλά και στο γεγονός ότι ψήνεται σε ξύλα… από φέρετρα!
Η ιταλική εφημερίδα Il Giornale αποκαλύπτει ότι πίσω από την παρασκευή της πίτσας κρύβονται βάνδαλοι, που κλέβουν κάσες από τα τοπικά νεκροταφεία και στη συνέχεια πωλούν τα ξύλα τους μισοτιμής σε εστιάτορες.
Οι ιταλικές Αρχές κάνουν πλέον αυστηρούς ελέγχους σε χιλιάδες μικρές πιτσαρίες και φούρνους για να διαπιστώσουν αν χρησιμοποιούν ξύλα από φέρετρα για να διατηρούν τη φωτιά «ζωντανή».
Τα νεκροταφεία στη Νάπολη έχουν γίνει πολλές φορές στο παρελθόν στόχος ιερόσυλων. Πέρυσι κλάπηκαν 5.000 γλάστρες από μνημεία.
pablo-namaste.blogspot.com
Τρίτη 18 Μαΐου 2010
Πίτσα ψημένη σε… φέρετρο
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Αναρτήθηκε από
AntiX
στις
Τρίτη, Μαΐου 18, 2010
Ετικέτες
BLOGS
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου