Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΤΑ ΚΟΥΣΕ ΧΟΝΤΡΑ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

Η παρουσία του Τζόρβα στο Καραϊσκάκη το απόγευμα της Τρίτης για τις ανάγκες φωτογράφησης ενός εκ των χορηγών της Εθνικής, "ερέθισε" οπαδούς του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στο περιβάλλοντα χώρο με αποτέλεσμα να του επιτεθούν φραστικά.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην έδρα του "αιώνιου" αντιπάλου μαζί με άλλους διεθνείς, ανάμεσά τους και οι Βύντρα και Σαλπιγγίδης.

Ομως μόλις έγιναν αντιληπτοί οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής από τον κόσμο που ήταν πέριξ του γηπέδου, ο Τζόρβας ήταν αυτός που τους εκνεύρισε με την παρουσία του εκεί.

Η κόντρα του με τους οπαδούς του Ολυμπιακού είναι δεδομένη, με αποκορύφωμά της την περίφημη υπόθεση με το αεροβόλο στον αγώνα του πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη.

Ετσι κάποιοι από αυτούς μόλις τον είδαν, άρχισαν να τον "λούζουν" με διάφορα... κοσμητικά επίθετα. Δεν έλειψαν και μερικοί που έκαναν κίνηση να πλησιάσουν πιο κοντά τον διεθνή πορτιέρο.

Ευτυχώς όμως τόσο ο Τζόρβας όσο και κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού διατήρησαν την ψυχραιμία τους και σε συνδυασμό με την μικρή αστυνομική δύναμη που ήταν εκεί, κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου